Új külső

Author: Eilis (Babus) / Címkék:

Sziasztok! :)
Feltettem az új külsőt, amely személy szerint nekem sokkal jobban tetszik, mint az előző. :) Szerintem jobban illik a történethez. Remélem nektek is tetszik!
Puszi,
Eilis

6 megjegyzés:

** Elena ** írta...

Valóban jobb. Nagyon tetszik :) A lap tetején az a napocska, Nova nyakán látható?

Puszi. Elena

Eilis (Babus) írta...

Eltaláltad. :) Próbáltam egy olyat választani, ami illik A Különlegesekhez, és olyan narancssárgás, mint az előző fejlécem. Most nem készítettem neki, szerintem fejléc nélkül is megállja a helyét.
Örülök, hogy tetszik. :D
Puszi,
Eilis

Agnéla írta...

Szia Eilis nem rég akadtam rá a blogodra Elena révén, és sikerült elolvasnom a feltett részeket, így most elmondhatom, hogy nagyon tetszik amit írsz, főleg ezekről a különlegesekről. Kíváncsi vagyok milyen lehet Nova ereje. Amúgy nekem is tetszik az új kinézet. Szóval jó írást, én itt leszek és várok az új részekre minden csütörtökön. :)

Eilis (Babus) írta...

Szia Angéla! Nagyon szépen köszönöm! :D Nagyon örülök neked, és annak is, hogy tetszik. Köszönöm, hogy olvasóm lettél. ^^
Puszi,
Eilis

Piros írta...

Na hellóka, én is új vagyok és szintúgy találtam rá a blogodra, mint az előttem író nőszemély :) Nekem is nagyon bejön a történeted és én is türelmetlenül várom, miként alakulnak majd az események.

Puszi. Piros :D

Eilis (Babus) írta...

Szia Piros! :D Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy elnyerte tetszésed! Neked is köszönöm, hogy olvasóm lettél!
Puszi,
Eilis

Megjegyzés küldése