Mindenféle

Author: Eilis (Babus) / Címkék:

Sziasztok! Ezt a bejegyzést három dologra szánnám.
Az első, és egyik legfontosabb, hogy barátnőmnek, Cecily-nek ma van a születésnapja. Isten éltessen, Cecily drága!!! :D Ebből az következik, hogy, feltette az első fejezetet az Apple's Life blogjára. :) Szeretném, ha megnéznétek, nekem igazán tetszett.
http://lifeofapplee.blogspot.com/
Ehhez kapcsolódik a második dolog is, hogy Cecily létrehozott egy blog szabályzatot, a hétvégén történtek miatt, amely nagyon jól összefoglalja a dolgokat. Kéretik betartani őket!! Íme:

- Az első, de leges-legfontosabb, hogy akármi is történik a sztoriban, ne szidd az íróját! Joga, hogy az legyen a történetében, amit elképzelt!
- Ne reklámozz más blogot, kérj meg engem, és kiteszem az oldalra, ha úgy gondolom, hogy igazán jó, érdemes olvasni.
- Ne provokálj senkit, sem engem, sem a kommentelőket.
- Ne próbálj meg elijeszteni senkit az oldalról! Lehet, hogy Neked éppen nem tetszik a témája, de előfordulhat, hogy másnak igen. Minden ember más, ez el kell tudnod fogadni.
- Ne lopd a tartalmát egyetlen történetnek sem! Ha te is írsz egy történetet, és már benne van egy elem, de találkozol vele másik blogban, akkor már ne szedd ki, de ne lopd le, ha nincs benne. És aki egész részleteket lop, az meg szégyelje magát, ha nincs saját ötlete, akkor ne blogoljon. Persze ez a szabály nem érvényes, ha megkérdezi a szerzőt, az megengedi hogy elvegyen egy részletet, de akkor is illik kiírni, hogy kitől származik.

A harmadik pedig, hogy megnyílt az új oldalam. Oldalt már kitettem a linket, de ide is bemásolom:
http://eilis-thehouse.blogspot.com/
Vasárnap délelőtt tenném fel a bevezetőt, köszönöm, ha megnézitek, és velem tartotok. :)
Puszi,
Eilis

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése